Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab S2-opvolgers al gespot’

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2016, 10:10 CategorieAndroid

Mogelijk hebben we de eerste tekenen van leven gezien van de opvolgers van de Samsung Galaxy Tab S2. Samsung heeft nog niets aangekondigd. Maar omdat MWC 2016 om de hoek staat, lijkt een aankondiging plausibel.

Opvolger van de Galaxy Tab S2 al gespot?

Vorige maand werd al heel even de suggestie gewekt dat Samsung werkt aan opvolgers of updates van de Samsung Galaxy Tab S2 en nu zijn die modellen al opgedoken in twee verschillende benchmarks: Geekbench en GFXBench. Ook de nieuwe lijn zal verkrijgbaar zijn in twee formaten: een 9,7 inch-model en een variant met een scherm van acht inch. Dat 9,7 inch-model krijgt een schermresolutie van 1536  bij 2048 pixels, octacore Qualcomm Snapdragon 652 SoC, geklokt op 1,8GHz, en mogelijk 3GB aan werkgeheugen.

Ook is er een acht en twee megapixel camera aanwezig. Beide apparaten zouden overigens direct geleverd worden met Android 6.0 Marshmallow. Verder lijkt het acht inch-model dezelfde hardware te krijgen als de 9,7 inch-variant. Als we deze specs naast de beschikbare S2-modellen leggen, dan lijkt de kans klein dat we met een officiële opvolger in de vorm van een Tab S3 te maken hebben. Mogelijk zijn dit refresh-modellen, die een naam als Tab S2 (2016) kunnen gaan dragen. Wellicht horen we er tijdens MWC 2016 meer over.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.