Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung lekt video van Samsung Galaxy S7 edge

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2016, 9:31 CategorieAndroid

De Indonesische tak van Samsung heeft een video laten lekken van de onaangekondigde, maar zeker aankomende Samsung Galaxy S7 edge. In de video zien we onder andere dat het toestel waterdicht is.

Galaxy S7 edge is waterdicht

Samsung Indonesië heeft een video laten lekken waarin we de Samsung Galaxy S7 edge volop in beeld te zien krijgen. De video laat een hoop zien en bevestigt ook een aantal geruchten, zoals het idee dat de S7 en de S7 edge beide waterdicht zullen zijn. Ook krijgen we te zien dat de toestellen draadloos kunnen worden opgeladen. Ook wordt er gesproken over de vormen privacy en de IP67-certificatie, die het mogelijk maakt de toestel één meter onder water te houden voor dertig minuten (niet dat je dat moet uitproberen, maar toch).

Als laatste zien we de camera’s in actie op beide modellen. Ze kunnen mooie foto’s maken wanneer de gebruiker inzoomt of wanneer er weinig licht beschikbaar is. De verwachting is dat Samsung de Galaxy S7 edge aanstaande zondag, 21 februari, zal aankondigen. Dat is een dag voordat MWC 2016 begint. Eerder verschenen er al foto’s van het apparaat en ook zagen we al renders voorbijkomen, waardoor we een indruk kregen van de verschillende kleurenopties. Waarschijnlijk gaat de S7 edge 799 euro kosten in Nederland.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.