Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung onthult plannen voor Samsung Pay tijdens MWC’

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2016, 11:34 CategorieAndroid

Naar verluidt zal Samsung de plannen met betrekking tot het wereldwijd beschikbaar maken van Samsung Pay, aankondigen tijdens MWC 2016 in Barcelona. Pay is de betaaldienst van de Zuid-Koreaanse elektronicafabrikant.

Meer over Samsung Pay tijdens MWC 2016?

Bronnen vanuit Zuid-Korea melden dat Samsung tijdens zijn presentatie voor MWC 2016 zal onthullen wanneer de betaaldienst Samsung Pay elders beschikbaar zal komen (naast de Verenigde Staten en Zuid-Korea). De aankondiging zou aanstaande zondag op 21 februari plaatsvinden, samen met de onthulling van onder meer de Samsung Galaxy S7 edge en mogelijk een nieuwe opvolger of opfrisser van de Samsung Galaxy Tab S2. Op dit moment is het nog niet bekend naar welke landen de betaaldienst zal komen.

Tot op heden doet Samsung goede zaken met Samsung Pay. De dienst is nu al beschikbaar in Zuid-Korea en de Verenigde Staten en zal binnenkort dus ook de rest van de wereld gaan aandoen. Binnenkort zal Pay live gaan in China en eerder kwam ook al naar buiten dat Spanje en het Verenigd Koninkrijk mogen rekenen op de betaaldienst, vanaf het eerste kwartaal in 2016. Het is nu wachten totdat Samsung zelf meer informatie zal vrijgeven. Hopelijk komen we zondag ook te weten of Pay naar Nederland toe komt en zo ja, wanneer precies.

Lees hier hoe je kunt betalen met je smartphone of phablet.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S2 8.0
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.