Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype rolt videogroepsgesprekken uit voor iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2016, 11:01 CategorieAndroid

Skype heeft laten weten dat de videogroepsgesprekken nu worden uitgerold voor iedereen met de Android- of iOS-applicatie op zijn smart device. Skype-gebruikers zijn straks in staat om met 25 man tegelijkertijd te videobellen binnen de applicaties.

Videobellen met 25 man in de apps van Skype

Skype, de berichten- en beldienst van Microsoft, heeft laten weten een nieuwe functie uit te rollen voor de Android- en iOS-apps, namelijk de mogelijkheid om te videobellen met 25 mensen. De update kan in de komende dagen verschijnen voor je smart device waar Skype op geïnstalleerd is. Ongeveer een maand geleden kondigde het communicatieplatform aan dat deze functie eraan zit te komen en vandaag is het dus eindelijk zo ver. De functie was al wel eerder beschikbaar in de desktop-versie van de berichtendienst.

Het bedrijf laat het volgende weten in een blogpost.

We’ve built an experience optimized for mobile and tablet screens. You can flip between a highly immersive grid view that makes you feel like you’re in the same room, or you can switch to focus view where Skype automatically focuses on the active speaker, or lets you choose which participant to ‘Pin’ to the stage. The latter view works particularly well when you have a large group on the call.

Het is ook al mogelijk om te videobellen met Hangouts van Google. Facebook Messenger, WhatsApp en FaceTime (van Apple) bieden de mogelijkheid momenteel nog niet aan. Overigens is het zo dat je geen Skype-account hoeft te hebben om deel te nemen aan het videogesprek. Middels een link die deelnemers met anderen kunnen delen, kunnen mensen zonder profiel ook deelnemen aan het gesprek.

  • Skype
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.