Sony brengt eigen Weer-applicatie uit in Google Play

15 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
sony-weer

Sony heeft dit weekend een nieuwe app in Google Play geplaatst, die eerder alleen in bèta verkrijgbaar was. Het gaat hier op de Weer-applicatie, die helaas alleen voor moderne Xperia-apparaten verkrijgbaar is.

Sony brengt eigen Weer-app uit op Android

Sony heeft dit weekend een nieuwe Weer-applicatie in Google Play geplaatst. Eerder was deze applicatie alleen verkrijgbaar voor de mensen die meededen met de bèta. Nu is de verkrijgbaarheid er niet veel beter op, aangezien je de Weer-app alleen kunt downloaden en gebruiken op je smartphone of tablet wanneer je een modern Xperia-apparaat hebt. We zeggen bewust ‘modern’, want het Xperia-model dat nog in mijn persoonlijke apparatenlijst staat (de Sony Xperia Play) kan de app al niet meer downloaden.

Is het jammer dat Sony een app uitbrengt die alleen op Sony-apparaten met Android werkt? Wellicht, want als we de screenshots bekijken, dan lijkt het erop dat iedereen met een niet-Sony-apparaat een mooi vormgegeven app misloopt. Het doet ons echter wel denken aan de vernieuwde weerkaarten van Google binnen Google Now, met die mooie tekeningen op de achtergrond. De app is echter niet net zo uitgebreid en toont alleen het weer van vandaag en de komende drie dagen. De Xperia Weer-app staat ook op APK Mirror.

Weer

Reacties (0)