Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony zal geen nieuwe Xperia Tablet meer gaan maken’

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2016, 13:30 CategorieAndroid

Er is een nieuw gerucht opgedoken over de toekomst van Sony’s tabletlijn Xperia Tablet: Sony zou de lijn namelijk geannuleerd hebben. Dit gerucht is in Japan ontstaan, waar een Sony-winkelmanager wellicht voor zijn beurt gesproken heeft.

Is de Xperia Tablet geannuleerd?

Sony zal misschien vriend en vijand verrassen met het besluit om geen tablets meer uit te brengen binnen de lijn van Xperia Tablet. Dit gerucht is ontstaan in Japan, waar een Sony-winkelmanager wellicht voor zijn beurt gesproken heeft. De beste man zei namelijk dat de Japanse fabrikant voornemens is de lijn te annuleren. De winkelmanager baseert zijn verhaal op basis van het feit dat er geen promotiemateriaal meer is voor de tabletlijn na maart van dit jaar. Op die advertenties zouden alleen de WiFi-modellen te zien zijn.

Daarnaast is inmiddels ook naar buiten gekomen dat Sony de ontwikkeling van andere tablets voorlopig in de wacht heeft gezet. Op moment van schrijven is er echter nog een hoop onduidelijk. Heeft dit alleen betrekking op de WiFi-modellen van de Xperia Tablet? Komen er nog wel varianten uit met 3G- of 4G-verbindingen? Of geldt dit besluit alleen voor Japan en niet voor de rest van de wereld (aangezien veel van Sony’s smart producten niet in het land zelf verschijnen)? Het is nu wachten op het officiële woord van de consumentenelektronicamaker.

  • Delen:
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.