Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Soundcloud introduceert radiostations op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2016, 17:25 CategorieAndroid

Soundcloud heeft een update uitgebracht voor de apps die je kunt downloaden op Android en iOS, die een nieuwe functie toevoegt: radiostations. Je kunt zo’n muziekstation starten vanaf elk nummer dat je beluistert via de muziekapplicatie.

Radiostations beluisteren met de app van Soundcloud

Soundcloud heeft een update vrijgegeven die nu wordt uitgerold naar de apps die je kunt downloaden uit Google Play en de App Store, die een nieuwe functie toevoegt: radiostations. Mocht deze feature je bekend voorkomen, dan kan dat goed; zo’n beetje elk zichzelf respecterende muziekstreamingdienst heeft een soortgelijke optie en deze streamingdienst is slechts de volgende in de rij die de functie introduceert. Zo’n radiostation is vanaf elk nummer binnen de applicatie te starten, door op het overflow-menu te tappen.

Heb je dat gedaan, dan zal de muziekstreamingdienst nummers gaan afspelen die lijken op het nummer dat je zojuist beluisterd hebt. Oudere radiostations, verzameling nummers die op elkaar lijken, kun je terugvinden in je collecties. Soundcloud claimt dat gebruikers en muziekliefhebbers op deze manier een eindeloos stroom aan nieuwe muziek kunnen ontdekken. En die claim kan nog wel eens waar zijn, omdat de dienst de meest artiesten heeft zonder platenlabel – artiesten die af en toe zelfstandig een nummer online gooien.

  • Soundcloud
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.