Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Space Grunts van OrangePixel nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2016, 11:11 CategorieAndroid

Het nieuwste spel van de Nederlandse ontwikkelaar OrangePixel, Space Grunts, is vanaf nu te downloaden voor Android en iOS. De game kost spelers eenmalig geld en bevat daarna geen in-app-aankopen.

Download nu Space Grunts

In het nieuwste spel van de Nederlandse spelontwikkelaar OrangePixel krijg je de controle over een Space Grunt, die de taak krijgt te achterhalen wat er nou precies gebeurt op die maanbasis. De missie is gevaarlijk en reken er maar op dat je vaak zult sterven. Space Grunts maakt gebruik van een turn-based gevechtssysteem en dat betekent dat je als speler iets meer kunt leunen op structuur en strategie tijdens één van de vele gevechten. De game biedt verschillende wapens (die te upgraden zijn) aan voor verschillende situaties.

Daarnaast is Space Grunts ook een typische roguelike game en dat betekent weer dat wanneer je doodgaat, je heel het spel opnieuw moet beginnen. Ook is het zo dat de wereld om je heen bij elke nieuwe speelsessie opnieuw gegenereerd wordt en er een hoge moeilijkheidsgraad aanwezig is. OrangePixel vraagt een bedrag van 2,41 euro in Google Play en 1,99 euro in de App Store, maar spelers hebben daarna geen last van in-app-aankopen. Deze prijzen gelden overigens tot en met morgen: het gaat hier om speciale actieprijzen.

  • Space Grunts
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.