Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties van Samsung Galaxy S7 op straat, met foto’s en nieuw filmpje

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2016, 22:57 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy S7 krijgt Android 6.0 Marshmallow, een IP68-rating (water- en stofdicht), een 12-megapixelcamera en er kan een micro sd-kaart in.

Edge

Deze informatie is in omloop gebracht door mensen die het nog onaangekondigde toestel daadwerkelijk in handen hebben. Samsung zal de nieuwe vlaggenschipserie op zondag 21 februari aankondigen, waarschijnlijk met een Galaxy S7 Edge die de phabletvariant wordt.

Samsung Galaxy S7 b

Geen usb type-c

Verdere specs die worden genoemd: een 2800 mAh batterij, een gewone micro usb-aansluiting – dus geen usb type-c – en een vingerafdrukscanner. Als het verhaal over de batterij klopt, lijkt het onwaarschijnlijk dat die het twee dagen op één acculading volhoudt, zoals een eerder gerucht beweerde. Nog iets wat niet in het toestel lijkt te zitten: een drukgevoelig scherm, zoals dat van de iPhone 6S (Plus). Daarover deden ook geruchten de ronde.

Camera met grote pixels

De camera mag dan ‘maar’  12 megapixel bieden, de pixels schijnen groter te zijn gemaakt zodat de beeldkwaliteit er toch op vooruit gaat.

Nieuw filmpje

Een nieuw filmpje – hierboven – laat zien hoe een gebruiker het toestel laat zien, wat weer anders is dan het reclamefilmpje van Samsung Indonesia dat eerder uitlekte. Ook zijn er wat nieuwe foto’s, die bevestigen wat we al van de Galaxy S7 weten: het design lijkt erg op dat van de S6, maar er zijn wel flink wat verbeteringen, zoals de waterdichtheid en de terugkeer van een micro sd-kaartsleuf. De Galaxy S7 lijkt zo een beetje een mix te worden van de Galaxy S5 en de Galaxy S6.

Inmiddels heeft Samsung ook een duit in het zakje van de geruchten gedaan, en wel een hele vreemde. In een officieel teaserfilmpje laat de fabrikant een lama – ja, het dier – een Galaxy S7 ‘uitpakken’  en daar vervolgens een schilderij van maken. Of zoiets. Het filmpje is hieronder te zien.

 

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.