Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Talon op Android krijgt betere ondersteuning voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2016, 17:58 CategorieAndroid

De populaire alternatieve Twitter-applicatie Talon heeft een update gekregen voor Android, die onder meer een betere ondersteuning voor tablets toevoegt. Ook krijgen gebruikers meer mogelijkheden de ontwikkelaar te steunen.

Download nu Talon voor Android

Talon is een populaire, alternatieve applicatie waarmee je Twitter kunt bezoeken. Deze week heeft de ontwikkelaar van de app een update uitgebracht die het versienummer ophoogt naar 4.0. De update brengt een groot aantal nieuwe features met zich mee, die we hieronder in een handig overzicht plaatsen. Eén van de grootste aanpassingen is de betere ondersteuning voor Android-tablets en de mogelijkheden die gebruikers nu hebben om de ontwikkelaar achter de populaire app te steunen. Check alle veranderingen.

  • Tablets in landschapsmodus kunnen twee timelines tegelijkertijd weergeven
  • Quick actions voor tweets zonder ze te hoeven openen
  • Layout op tablets over het algemeen verbeterd
  • Sneller van account kunnen wisselen
  • Beter animaties in Lollipop en Marshmallow
  • Interface is mooier gemaakt
  • Home Timeline Notifications hoeft niet meer aan te staan voor je favoriete Twitteraars

Daarnaast is er de 2016 Supporter-optie, waar gebruikers geld kunnen doneren aan de ontwikkelaar, voor het verder ontwikkelen van Talon. Deze bijdrage is geheel vrijwillig. De ontwikkelaar geeft aan dat supporters geen toegang krijgen tot exclusieve features. Betaal je dus niet, dan loop je niets mis.

  • Talon
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.