Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Televisieserie Breaking Bad krijgt eigen game voor mobile

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2016, 10:09 CategorieAndroid

Er Australië is er een game van de televisieserie Breaking Bad verschenen als een soft launch. Wanneer het spel officieel uitkomt, is nu nog niet bekend. In deze titel voor mobiele apparaten krijg je de taak je eigen bedrijf op te richten – op basis van de methproductie, natuurlijk.

Breaking Bad: Empire Business krijgt soft launch

Soft launches voor games op mobiele apparaten bieden vaak een kijkje in de toekomst van de spellen die we mogen verwachten. Eén van die games, Breaking Bad: Empire Business, is onlangs gelanceerd in Australië en mocht deze periode succesvol zijn, dan zal ook de rest van de wereld aan de slag kunnen. In het spel krijg je als speler de taak een imperium op te bouwen op basis van de meth die je produceert. Daarmee valt het in lijn met het verhaal uit de populaire televisieserie, al zal de game stukken minder spannend worden.

Breaking Bad: Empire Business lijkt verder een typische stedenbouwer te worden. Dat is vaak niet meteen iets om heel enthousiast over te raken, ware het niet voor de fanservice die in deze game zit. Je komt alle personages en een hoop bekende locaties uit de serie tegen, waardoor je de televisieserie nog even losjes kunt herbeleven. Mocht je voorzien zijn van een Australisch iTunes-account, dan ben je in de mogelijkheid deze game alvast te downloaden en uit te proberen. De rest van de wereld moet wachten op de officiële release.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.