Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Walking Dead: Michonne verschijnt deze maand

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2016, 17:42 CategorieAndroid

Telltale Games brengt eind deze maand een driedelige miniserie uit van The Walking Dead uit, met niemand minder dan het personage Michonne in de hoofdrol. Michonne wordt gezien als een heel populaire personage in zowel de comic als de serie.

The Walking Dead: Michonne – A Telltale Miniseries

Vanaf 25 februari verschijnt er een nieuwe deel binnen de Walking Dead-serie van spelontwikkelaar Telltale Games. Op die dag verschijnt namelijk het eerste deel van de driedelige miniserie met niemand minder dan Michonne in de hoofdrol. De reden dat Michonne haar eigen miniserie krijgt, heeft ongetwijfeld alles te maken met het feit dat het een gigantisch populair personage is – in zowel de comic als de televisieserie. Het eerste deel heet In To Deep. Het tweede deel heet Give No Shelter en verschijnt al in maart.

En dan hebben we nog het derde en laatste deel in deze serie, What We Deserve, verschijnt wederom een maand later, in april. De data van deze aflevering staan nog niet vast. Desondanks is het goed om te weten dat ze in elk geval een maand na elkaar verschijnen. Spelers van Minecraft: Story Mode wachten nog steeds op de laatste aflevering, terwijl de eerste vier binnen twee maanden achter elkaar waren uitgebracht. Alle drie de afleveringen in de Michonne-miniserie zijn straks te koop voor een bedrag van vijftien euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.