Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toetsenbord van Pixel C krijgt een firmware-update

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2016, 9:52 CategorieAndroid

Google heeft een update uitgebracht voor het toetsenbord van de Pixel C. Je kunt de update nu elk moment op de tablet verwachten. De keyboard zal tijdens het updateproces niet gebruikt kunnen worden. Gelukkig duurt dat updaten maar om en nabij de drie minuten.

Update beschikbaar voor toetsenbord Pixel C

Vlak nadat de Google Pixel C werd uitgebracht, beloofde het team met maandelijkse updates te komen. Voor februari is er al een beveiligingsupdate beschikbaar en deze update bevat ook een nieuwe firmware voor het apparaat. Hopelijk zal deze extra software ervoor zorgen dat de problemen met het toetsenbord zullen worden verholpen, maar dat is op moment van schrijven nog niet bekend. Wanneer je het apparaat aan het updaten bent, dan kun je dat toetsenbord voor tenminste drie minuten niet gebruiken.

De Pixel C heeft in januari geen update gekregen, in tegenstelling tot de Nexus-lijn, dus vermoedelijk zitten de beveiligingsupdates van die maand ook in deze patch. Wanneer je de update hebt gedownload, dan geeft de tablet vanzelf aan dat het toetsenbord wordt geüpdatet. Na afloop zal dat zichzelf weer koppelen aan het apparaat. Eerder kwam helaas al naar buiten dat het toetsenbord flink wat problemen heeft: zo lijken er verbindingsproblemen te zijn en verschijnen niet alle woorden op het scherm die gebruikers wel hebben getypt.

  • Delen:
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.