Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Touchscreenresponsiviteit wordt verbeterd op Google Pixel C’

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2016, 10:20 CategorieAndroid

De aankomende firmware-update voor de Pixel C van Google moet de touchscreenresponsiviteit flink gaan verbeteren. Dat melden althans de mensen die al even hebben mogen spelen met de nieuwe software-update voor de geplaagde tablet.

Binnenkort firmware-update voor Pixel C van Google

De Google Pixel C is een geplaagde tablet. Over het algemeen heerst de consensus dat de hardware meer dan prima is, maar dat de software niet geschikt is voor de tablet. Ook is het zo dat er problemen waren met het toetsenbord en dat het touchscreen niet altijd even goed werkt – allemaal dingen die er niet voor zorgen dat de Pixel C-tablet niet dé Android-tablet is die je op dit moment moet hebben. Binnenkort zou er echter wel een einde komen aan de problemen met de touchscreenresponsiviteit.

Dat melden althans de mensen die al even hebben mogen spelen met de aankomende firmware-update voor het apparaat. In sommige gevallen herkent de tablet de vinger van de gebruiker niet en kan zodoende ook niet reageren op de input. Check de twee onderstaande video’s hieronder om het verschil te zien tussen de oude en de nieuwe firmware. Helaas heeft Google nog niet laten weten wanneer we de nieuwe software-update voor de Google Pixel C kunnen downloaden. Laten we hopen in maart, tijdens de beveiligingsupdate.

Met de oude firmware

Met de nieuwe firmware

  • Delen:
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.