Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tweede Nintendo-game bevat wel een bekend personage

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2016, 16:25 CategorieAndroid

De directeur van Nintendo, Tatsumi Kimishima, heeft laten weten dat de tweede Nintendo-game voor mobiele apparaten wel een bekend personage bevat. En welke personage dat dan precies is, dat heeft de beste man weer niet bekendgemaakt.

Bekend personage voor mobiele game van Nintendo

Vandaag heeft Nintendo wederom zijn focus op games voor mobiele platformen, zoals smartphones en tablets, laten zien door alvast een tipje van de sluier te geven over de tweede game van de Japanse spellenmaker, die in samenwerking met DeNA wordt gemaakt. Deze game wordt namelijk wel rondom een populaire Nintendo-personage gebouwd. Het gaat om de volgende quote van directeur Tatsumi Kimishima.

The second game won’t be another communication app, and we plan to adopt one of our characters that fans are very familiar with.

De eerste game, of eigenlijk app, van het Japanse bedrijf voor mobiele apparaten is Miitomo. Het is in feite een communicatieapplicatie met de Mii in de hoofdrol: een digitale avatar van de speler, die ook gebruikt wordt op de Wii, Wii U en Nintendo 3DS. Deze app moet in maart van dit jaar verschijnen voor Android en iOS. Wanneer de tweede app, eindelijk een game, moet uitkomen, is niet bekend. Wel weten we dat de spellenboer tusse nu en maart 2017 nog vier andere apps naast Miitomo wil uitbrengen.

Check onze lijst met Nintendo-franchises die wij goed vinden passen op een tablet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.