Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vaio presenteert nieuwe Windows 10 Mobile-phablet

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2016, 23:10 CategorieWindows

In Japan is de Vaio Phone Biz gepresenteerd. Dit is een 5,5-inch Windows 10 Mobile-phablet met een metalen achterkant en en Qualcomm Snapdragon 617-processor.

Vaio Phone Biz

Vaio, tot voor kort vooral bekend vanwege de uiterst dunne en strak vormgegeven laptops, heeft zijn designtaal op deze phablet overgebracht. Het is een dun apparaat met hardwarespecificaties die zich aan de bovenkant van het middensegment begeven. Zoals de net-niet topprocessor. Maar wel is er 3GB ram en een 13-megapixelcamera, en een luxueus aandoend aluminium body.

Full HD-scherm

Verdere specificaties spreken van een full HD-scherm en 16GB opslaggeheugen. Dat is overigens uitbreidbaar via een micro sd-kaart. In Japan is de Vaio Phone Biz vanaf april te krijgen voor 50.000 yen, wat omgerekend neerkomt op zo’n 380 euro. De fabrikant onderstreept dat deze phablet vooral is bestemd voor de zakelijke markt, maar ook voor gewone consumenten is hij te koop.

Microsoft-apps

Het is niet te zeggen of deze phablet de Nederlandse markt zal bereiken en hoe duur hij zou worden als hij hier te koop komt; waarschijnlijk moet er nog 21 procent btw bij het genoemde bedrag worden opgeteld. In een filmpje is te zien hoe de phablet er uit ziet en welke software er wordt meegeleverd, zoals Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint en een Xbox-app.

  • Delen:
Sony VAIO Fit Multi-flip 11A
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.