Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Veel informatie lekt over LG G5, behalve het schermformaat

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2016, 22:43 CategorieAndroid

Iemand met een LG G5 is langs een benchmarksite geweest, en die heeft allerlei hardwaredetails over het toestel vastgelegd. Maar het schermformaat blijft nog altijd gissen.

Snapdragon 820

De Geekbench benchmarksite heeft de volgende gegevens over het nieuwe toestel vastgelegd: Android 6.0.1. Marshmallow, de allersnelste Qualcomm Snapdragon 820-processor, 4GB ram. Het modelnummer is LG F700S.

Always-on scherm

LG heeft eerder op de dag zelf wat informatie prijsgegeven over het nieuwe toestel. Die krijgt een scherm dat altijd aan blijft staan, met wat gedimde zwart-wit informatie over de tijd, datum en enkele notificaties. Ook als het toestel in de slaapstand staat, zou deze informatie te zien moeten zijn. Volgens LG hoeft dit niet veel energie te kosten. Overigens heeft LG met de V10 al een phablet op de markt met een always-on schermpje boven het hoofdscherm, waar enkele notificaties worden getoond.

Schermformaat nog een vraagteken

Over het schermformaat van de LG G5 is dus nog niets bekend. De LG G4 heeft een 5,5-inch scherm, waarmee deze smartphone net aan het phabletformaat komt. Of de LG G5 een phablet wordt, blijft onzeker; de geruchtenmachine had het ’t laatst over een 5,6-inch scherm. Te verwachten valt dat LG het nieuwe vlaggenschip eind deze maand tijdens het Mobile World Congress zal presenteren, dus na die release weten we het zeker.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.