Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vine op iOS krijgt 3D Touch-ondersteuning en meer

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2016, 9:11 CategorieApplicaties

De videomaakapplicatie Vine heeft een update gekregen op iOS, die onder meer de ondersteuning voor 3D Touch toevoegt. Ook biedt de app videomakers nu meer opties.

Download nu de update voor Vine

Vine, de applicatie waarmee je korte video’s van zes seconden kunt maken en publiceren, heeft een nieuwe update uitgebracht voor de iOS-versie van de app. De update biedt drie nieuwe functies aan. De eerste nieuwe functie is de mogelijkheid om Vines opnieuw te ordenen. Gebruikers kunnen voortaan kiezen uit drie weergaven: eentje waarbij de nieuwste, eentje waarbij de oudste en eentje waarbij de meest populaire Vines als eerste worden laten zien. Dit moet voor Vine-makers nieuwe kansen bieden, denkt het sociale netwerk.

Daarnaast is er nu de feature de captions van een geplaatste Vine kort na publicatie te kunnen aanpassen. Hoe kort die tijd precies is, wilde het netwerk niet aangeven. Ter vergelijking: wanneer je nu een foto op Instagram plaatst, dan kun je alles achteraf nog aanpassen, zonder tijdslimiet. Wil je de caption aanpassen, dan druk je op de drie puntjes op het scherm. Als laatste voegt de update ondersteuning voor 3D Touch toe. Wanneer je nu het icoontje even ingedrukt houdt, kun je sneller de video maken of andere video’s zoeken.

  • Vine
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.