Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wederom foto’s gelekt van Galaxy Tab A 2016

Geschreven door
Geplaatst op29 februari 2016, 15:38 CategorieAndroid

Vandaag zijn er wederom foto’s opgedoken waarop we mogelijk de onaangekondigde Galaxy Tab A 2016 te zien krijgen. De verwachting was dat Samsung deze tijdens MWC 2016 zou aankondigen, maar dat is dus niet gebeurt.

Is dit de Samsung Galaxy Tab A 2016?

Het is geen verrassing meer dat Samsung achter de schermen werkt aan een nieuwe serie tablets voor 2016, die zijn bedoeld voor de budgetmarkt. Eerder deze maand kwamen we de tablets ook al tegen op een serie gelekte afbeeldingen en nu duiken ze dus wederom op. Hier in Europa zal de tablet straks door het leven gaan als de Samsung Galaxy Tab A, terwijl de Noord-Amerika de tablet straks in de winkel tegen komen als de Samsung Galaxy Tab E. Check alle foto’s van de tablet, in de verschillende kleuren, op de onderstaande afbeelding.

samsung-galaxy-tab-a

Over de Samsung Galaxy Tab A 7.0 wordt gezegd dat het een scherm krijgt van zeven inch. Onder de motorkap zit mogelijk een 1,3GHz quadcore-processor, samen met 1,5GB aan werkgeheugen. Daarnaast zou de tablet 8GB aan intern geheugen, een vijf en twee megapixel-camera, microSD-kaartsleuf en een accu van 4000mAh gaan krijgen. Qua besturingssysteem is het nog even gokken: voorlopig lijkt het erop dat we Android 5.1 gaan krijgen, in plaats van Android 6.0.1. De prijs zou neerkomen op 169 euro, volgens de geruchten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 9.7
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy TabPRO S
Windows 10
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.