Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp op Android krijgt meer emoji dankzij update

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2016, 17:19 CategorieAndroid

WhatsApp heeft een update gekregen die enkele nieuwe emoji toevoegt. De update wordt langzaam uitgerold naar iedereen met een Android. Het kan dus wel even duren voordat je de update ontvangt.

Meer emoji voor WhatsApp

Nadat bèta-tester van WhatsApp Messenger al enkele maanden hebben kunnen spelen met de nieuwe emoji binnen de berichtendienst, is nu ook de rest van de wereld met Android aan de beurt. De berichtendienst heeft namelijk een nieuwe update vrijgegeven aan de stabiele versie, die enkele nieuwe emoji toevoegt. Het gaat hier om versie 2.12.441, die niet alleen een ondersteboven gezichtje, een nerd en een robot toevoegt, maar er ook voor zorgt dat de emoji voortaan anders zijn ingedeeld binnen de chatapplicatie.

Enkele andere, opvallende emoji die zijn toegevoegd:

  • Champagnefles
  • Popcorndoos
  • De middelvinger
  • Een urn
  • Een kalkoen

Het lijkt er overigens op dat de uitrol van de update voor WhatsApp nog even op zich laat wachten. De update is wel onderweg, maar druppelt langzaam binnen bij de Android-gebruikers. Het kan dus nog wel even duren voordat je de update kunt installeren op je Android-smartphone of -tablet. Verder is er nog niet bekend wat er is veranderd.

Kun je niet meer wachten? Dan kun je de nieuwste versie ook downloaden van APK Mirror.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.