Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp verhoogt groepslimiet tot 256 mensen

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2016, 10:21 CategorieAndroid

WhatsApp heeft een update uitgebracht voor de Android- en iOS-versie van de berichtendienst, die het groepslimiet verhoogt tot 256 mensen. Helaas is de update nog niet beschikbaar voor Windows Phone.

Met meer mensen dan ooit chatten op WhatsApp

De populaire berichtendienst WhatsApp heeft een update uitgerold voor de Android- en iOS-versies van de app, die ervoor zorgt dat het aantal mensen binnen een groepsgesprek wordt verhoogd van honderd naar 256 mensen. Helaas is de update nog niet beschikbaar voor de andere platformen waar je de applicatie ook op kunt downloaden. Wanneer je de update hebt ontvangen, dan krijg je vanzelf een notificatie binnen de app van de verandering. Verder heeft de update geen veranderingen aangebracht.

Eerder maakte WhatsApp al twee andere mooie ontwikkelingen bekend. De dienst heeft nu meer dan een miljard actieve gebruikers. Ook is het zo dat consumenten niet meer hoeven te betalen voor het gebruik van de applicatie. Ook zal de chatapp zich in de toekomst meer willen gaan concentreren op bedrijven, waardoor een grote groep aanmaken voor meer dan 250 mensen soms handig kan zijn: dan kun je in één klap al je collega’s ergens van op de hoogte brengen. Mocht je de update nog niet hebben ontvangen, dan kan dat elk moment gebeuren.

  • WhatsApp
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.