Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

xMarshmallow Concept Launcher nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2016, 17:24 CategorieAndroid

Enkele ontwikkelaars hebben de nieuwe Sony-launcher voor Android als basis gebruikt voor de xMarshmallow Concept Launcher die nu te downloaden is. De launcher biedt een schone Android-ervaring aan, met hier en daar nog wat aanpassingen.

Download nu de xMarshmallow Concept Launcher

Sony is op dit moment druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Android-launcher, die het goed doet onder de mensen die onderdeel zijn van de bèta. De reden dat deze launcher zo bevalt, is omdat het een schone Android-ervaring aanbiedt, zonder bloatware of onnodige toevoegingen. Op basis van die software hebben enkele ontwikkelaars nu een eigen launcher gemaakt, genaamd de xMarshmallow Concept Launcher (waar die ‘x’ mogelijk staat voor Xperia, de Sony-smartphone- en tabletlijn met Android als OS).

Je kunt de launcher nu downloaden naar je Android device, die tenminste is voorzien van Android 5.1.1 of inmiddels hoger. De app staat helaas niet in Google Play en om hem te kunnen gebruiken, dien je ook apps van onbekende bronnen te kunnen installeren (staat onder Instellingen > Beveiliging > Onbekende bronnen). Je vindt de launcher via deze link. Wanneer je hem voor het eerst opstart, dan vind je alle apps door op de quick search-knop te tappen. Mocht je toch liever het traditionele homescreen willen zien, dan kun je dat ook instellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.