Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

YouTube-app op iOS verbetert videokwaliteit op iPad Pro

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2016, 9:23 CategorieApplicaties

Google heeft een update voor de YouTube-app op iOS uitgebracht, die de videokwaliteit verbetert op de iPad Pro. De update is nu te downloaden uit de App Store. Daarnaast brengt die update nog twee fixes met zich mee.

Download YouTube voor iOS

Deze week heeft de YouTube-applicatie op iOS een kleine, maar belangrijke update gekregen, die een aantal problemen moet oplossen die de app momenteel heeft. Zo hebben iPad Pro-eigenaars gemerkt dat de videokwaliteit binnen de app veel slechter is op de Pro dan op andere iPads en dat heeft alles te maken met het grotere scherm van de Apple-tablet. Daarom heeft Google ervoor gezorgd dat de videokwaliteit nu verbeterd is op de iPad Pro (review), simpelweg door de videoresolutie te verhogen (maar dan niet kunstmatig, zoals eerst).

Na drie maanden naar video’s te hebben gekeken in slechte kwaliteit, moet deze update voor iPad Pro-eigenaars als geroepen komen. Daarnaast heeft het team achter YouTube nog twee problemen aangepakt, die ook mensen zonder iPad Pro treffen. Zo liep de applicatie vast wanneer je een nieuw account aanmaakte op iOS 7, maar dat zal voortaan niet meer gebeuren. Ook is het zo dat het toetsenbord voor de iPad voortaan blijft werken wanneer je een comment wil plaatsen. Je vindt de update nu in de App Store van Apple.

  • YouTube
  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.