Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

10 inch Lenovo Yoga-convertible gelekt

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2016, 16:17 CategorieAndroid

Het schijnt zo te zijn dat Lenovo momenteel werkt aan een nieuwe tien inch Yoga-convertible. De tablet krijgt waarschijnlijk een 360-graden scharnier. Onder de motorkap zit mogelijk een Intel Atom Cherry Trail processor.

Gerucht: dit is een nieuwe Lenovo Yoga-convertible

Waarschijnlijk werkt Lenovo momenteel aan een nieuwe Yoga-convertible met een tien inch-scherm, full hd-resolutie en een 360-graden scharnier. Hoewel je zou kunnen verwachten dat Windows als OS gekozen wordt, lijkt het er stevig op dat het bedrijf dit keer voor Android kiest. Uiteraard heeft de fabrikant van de tablet/laptop-hybride nog niets over het apparaat naar buiten gebracht, maar inmiddels is er naast een foto, ook al enkele specificaties naar buiten gekomen. Mogelijk hebben we te maken met een grote lek.

lenovo-yoga-convertible

De tablet leeft momenteel onder twee namen: Lenovo YB1-X90L of YB1-X90F. Hieronder staan de specs op een rij.

  • tien inch, 1920 x 1200 pixel-display
  • Intel Atom x5-Z8500-processor
  • Android 5.1
  • 2GB of 4GB aan werkgeheugen
  • 32GB aan interne ruimte
  • Frontcamera (acht megapixels) en rearcamera (twee megapixels)
  • WiFi
  • Bluetooth
  • Gps

Uit de beschikbare informatie kun je niet goed opmaken dat we met een convertible te maken hebben. Maar op de foto is wel de scharnier van de tablet te zien, die lijkt op die van de convertibles die in 2014 zijn gelanceerd door het bedrijf. Helaas is ook nog niet bekend wat de prijs en releasedatum van deze convertible van Lenovo is.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.