Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘9,7 inch iPad Pro kan video opnemen in 4K’

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2016, 10:34 CategorieiPad

Er zijn nieuwe geruchten opgedoken over de iPad Pro met een scherm van 9,7 inch, die voorheen collectief iPad Air 3 genoemd werd. De nieuwste iPad van Apple zou namelijk video’s op kunnen nemen in 4K, net zoals de iPhone 6S Plus.

Gerucht: kleine iPad Pro krijgt een twaalf megapixel-camera

Het internet lijkt het er inmiddels over eens te zijn: de kleine versie van de iPad Pro, met zijn 9,7 inch-scherm, zou in alle opzichten wat de technische specificaties betreft moeten gaan lijken op zijn oudere broer. Maar er zullen twee verschillen aanwezig zijn. Ten eerste: de kleine Pro zou een camera van twaalf megapixel krijgen. Het oudere model heeft een camera van acht megapixel aan de achterkant, dus dat zou een grote vooruitgang zijn. Ook zal de camerasensor dezelfde zijn als die in de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus van het bedrijf.

Daarnaast moet het voor de kleinere iPad Pro mogelijk zijn om video’s in 4K op te nemen, net zoals dat kan met de eerdergenoemde iPhone-modellen. Aan de voorkant zou overigens wederom een FaceTime HD-camera zitten, zodat je in mooi beeldkwaliteit kunt videobellen. Verder kwam al eerder naar buiten dat de Pro met zijn 9,7 inch-scherm de Apple A9X-processor, ondersteuning voor de Apple Pencil, vier speakers en de Smart Connector zou gaan krijgen. Waarschijnlijk kondigt Apple deze nieuwe iPad aan tijdens de presentatie in maart.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.