Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘9,7 inch iPad Pro krijgt ondersteuning voor Apple Pencil’

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2016, 10:42 CategorieiPad

Donderdag is er een app in de App Store van een update voorzien, die de applicatie vast klaarstoomt voor de onaangekondigde nieuwe iPad Pro. Het gaat hier om de Astropad Graphics Tablet, waarmee het mogelijk is handgetekende tekeningen te maken.

Krijgt de kleine iPad Pro ondersteuning voor de Apple Pencil?

Gisteren is er een app in de App Store van een update voorzien: Astropad Graphics Tablet. Dat is niet zo speciaal, want apps worden wel vaker geüpdatet. Desondanks is er toch iets speciaals aan de hand. In de releasenotes staat namelijk te lezen dat er ondersteuning is toegevoegd voor “de nieuwe iPads die deze lente worden gelanceerd”. Daardoor is het gerucht dat de kleine iPad Pro (of iPad Air 3, dat weten we nog steeds niet) de Apple Pencil zou ondersteunen, alleen maar hardnekkig geworden. Terwijl Apple nog niets bekendgemaakt heeft.

Het geen bewijs waaruit je definitief conclusies kunt trekken, maar het is wel opvallend. Het is niet de eerste keer dat dit gerucht in het nieuws komt. En het feit dat Astropad Graphics Tablet is gemaakt door ex-Apple-medewerkers en dé applicatie voor de Pencil is, wil de gemoederen ook niet kalmeren. De verwachting is dat Apple aanstaande maandag de nieuwe iPad zal aankondigen. We hebben eerder deze week een artikel geschreven waar we ingaan op enkele verwachtingen. Maandag weten we zeker of het de iPad Pro of Air 3 gaat worden.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.