Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia One 8 (B1-850) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2016, 23:10 CategorieAndroid

Afgelopen januari werden tijdens ES 2016 diverse nieuwe tablets aangekondigd. Ook Acer liet een aantal nieuwe modellen zien, waaronder de Iconia One 8 (B1-850). Deze 8-inch tablet met Android 5.1 en een MediaTek-processor ligt inmiddels in de Nederlandse winkels voor een prijs van 129 euro.

Iconia One 8 (B1-850) te koop

Acer richt zich met de Iconia One 8 (B1-850) met name op diegenen die niet veel uit willen geven maar toch een prima tablet voor het consumeren van media zoeken. Qua specificaties is dit model dan ook niet indrukwekkend. Zo krijg je een 8-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en zien we onder de motorkap een MediaTek MT8163-processor met 1GB aan werkgeheugen terug.

acer-iconia-one-8-1540x

Verder beschikt de tablet over 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uit te breiden is, een microusb-poort, Bluetooth, Wifi, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. De tablet draait op het al wat oudere Android 5.1 Lollipop maar de software is volgens Acer geoptimaliseerd voor het gebruik door kinderen. Zo worden er games meegeleverd en de tablet bevat een speciaal centrum voor kinderen, evenals een gezinsvriendelijke interface (gebaseerd op Android) en controlesystemen voor ouders.

De Acer Iconia One 8 (B1-850) kan bij de winkels in onderstaande prijsvergelijking gekocht worden voor 129 euro.

  • Delen:
Acer Iconia One 8 (B1-850)
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.