Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer toont nieuwe producten op 21 april

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2016, 10:50 CategorieAndroid

Acer heeft afgelopen februari tijdens MWC 2016 niet bijzonder veel van zich laten horen maar de Taiwanese fabrikant blijkt niet stil te zitten. Tijdens een eigen evenement op 21 april worden waarschijnlijk verschillende nieuwe producten voor 2016 aangekondigd. Mogelijk krijgen we zelfs nieuwe tablets te zien.

Acer heeft Amerikaanse media uitgenodigd voor een persevenement in New York dat op 21 april plaatsvindt. De verwachting is dat we tijdens die evenement nieuwe notebooks, tablets en misschien zelfs phablets gaan zien. Iedereen kan overigens meegenieten want de Taiwanese fabrikant stelt een livestream van het evenement beschikbaar.

Wat kunnen er verwachten van Acer? Dat is een lastige vraag want er is maar heel weinig uitgelekt. Begin dit jaar presenteerde Acer al enkele nieuwe modellen, waaronder de 8-inch Iconia One 8 (B1-850), de 10.1-inch Iconia One 10 (B3-A20) en de Aspire Switch 12 S convertible met Windows 10. Ook liet Acer de Liquid Jade Primo phablet met Windows 10 Mobile aan het publiek zien. Kortom, het blijft nog even een verrassing wat we precies kunnen verwachten.

  • Delen:
Acer Iconia One 10 B3-A20
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.