Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Afbeelding toont achterkant van de iPhone 7’

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2016, 10:45 CategorieiPhone

Er is een foto opgedoken waarop we mogelijk de nieuwe achterkant van de iPhone 7 zien. Mogelijk ziet de achterkant van de iPhone 7 Plus er hetzelfde uit. Opvallend is dat de rechte lijn van de antenne is verplaatst en mogelijk meer in het design van het model opgaat.

Is dit de achterkant van de iPhone 7?

Naarmate de presentatie van Apple dichterbij komt, zullen de geruchten omtrent het apparaat hardnekkig worden en in veelvoud toenemen. Vandaag komt het gerucht voorbij dat de antennestreep op de iPhone-modellen mogelijk zal verdwijnen of meer op zal gaan in het design van de smartphones. Op de bovenstaande afbeelding zien we mogelijk de nieuwe achterkant van de iPhone 7, waarop de lijnen niet te zien zijn. Het kan ook zomaar zijn dat de lijnen met het design van de smartphone meegaan en meer naar de randen zijn verplaatst.

Daarnaast is het gat voor de camera ook aanzienlijk groter dan we tot nu toe hebben gezien op een iPhone. Mogelijk krijgen we dus te maken met een flinke upgrade qua hardware, maar dat is speculatie onzerzijds. Daarnaast bevindt die opening zich ook meer naar de randen van het apparaat. Ook is er naar buiten gebruikt dat de chassis van deze iPhone dunner zal zijn dan de huidige modellen, maar daar is weinig van te zien op de foto. Het is nu afwachten op de presentatie van Apple, die op 21 maart zal plaatsvinden. Daar leren we wellicht meer.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.