Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alles dat we weten over de Samsung Bluetooth C-Pen stylus

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2016, 11:04 CategorieAccessoires

De Samsung Galaxy TabPRO S ligt inmiddels in de Nederlandse winkels en moet volgens de Koreaanse fabrikant de ideale partner zijn voor diegenen die zowel mobiel als productief willen werken. Eén van de accessoires die Samsung voor de TabPRO S uitgebracht heeft is de C-Pen, een Bluetooth stylus.

In een Duitse webwinkel zijn meer details over deze stylus opgedoken. Zo komen we te weten dat de C-Pen (EJ-UW700) werkt middels Bluetooth 4.0 (LE) en over twee fysieke knoppen beschikt. De ene knop dient als gum, om delen van tekst of een schets te verwijderen, de andere dienst als vorige-knop, om terug te keren. De pen is voorzien van 1.024 drukniveaus, wat opvallend is aangezien de S-Pen van Samsung over het dubbele aantal drukniveaus beschikt. Volgens Samsung gaat de batterij van de C-Pen ongeveer 162 uur mee en is er ondersteuning voor Microsoft’s DirectInk platform binnen Windows 10.

De Samsung C-Pen is volgens de Koreaanse fabrikant de ideale accessoire voor de Galaxy TabPRO S maar zou volgens Sammobile ook in combinatie met de Galaxy-tablets en -smartphones van het bedrijf te gebruiken zijn. In Duitsland wordt de nieuwe pen voor een prijs van 59,90 euro verkocht. In Nederland hebben we nog geen winkel kunnen vinden die de nieuwe versie van de pen aanbiedt.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO S
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.