Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Android N krijgt een nieuw notificatiepaneel en meer’

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2016, 10:45 CategorieAndroid

Er zijn meer geruchten verschenen over Android N: de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem dat Google mogelijk in mei van dit jaar aankondigt. Zo zal het systeem waarschijnlijk voorzien worden van een nieuw notificatiepaneel en quick menu.

Krijgt Android N een nieuw notificatiepaneel?

Hoewel de meeste mensen nog zitten te wachten op de update naar Android 6.0 Marshmallow, kijkt het internet alweer uit naar de volgende versie van het besturingssysteem: Android N. Er is mogelijk meer informatie opgedoken over de nieuwste versie. Mogelijk krijgen we niet alleen een nieuw notificatiepaneel, maar ook een vernieuwd quick menu met de release van N. Zo zou je nu in één oogopslag sneller de meest gebruikte functies kunnen benaderen. De bovenstaande afbeelding is een mock-up: dit is niet van Google afkomstig.

Zo hoef je niet meer twee keer te swipen om toegang te krijgen tot die functies. Doe je dat wel, dan krijg je uiteraard toegang tot meer features die je zou verwachten in dat snelle menu. Daarnaast zouden de notificaties mogelijk niet meer in kaarten op het scherm komen te staan, maar in een simpele, minder drukke lijst met duidelijke teksten. Wat hier allemaal van waar is, is momenteel moeilijk te zeggen. Google zal waarschijnlijk op 18 mei, tijdens Google I/O, alles bekendmaken over Android N. Tot die tijd hebben we enkel de geruchten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.