Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Waarschijnlijk nieuwe iPad op Apple Event op 21 maart

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2016, 21:24 CategorieiPad

Apple geeft op 21 maart een persconferentie over nieuwe producten. Waarschijnlijk wordt dan ook een nieuwe iPad gepresenteerd.

‘Let us loop you in’, is de cryptische tekst op de uitnodiging. Al wekenlang doen geruchten de ronde over een aankomende persbijeenkomst van Apple. Het lijkt bijna zeker dat Apple een nieuwe iPad en een nieuwe, kleine iPhone gaat presenteren. Wellicht komt er ook wat nieuws op Apple Watch-gebied.

Opvolger iPad Air 2

De iPad Air 2 is aan een opvolger toe. Afgelopen herfst liet Apple de nieuwe iPad Pro en de iPad mini 4 zien. Over een opvolger voor de iPad Air 2 werd toen niet gerept. Waarschijnlijk komt Apple nu met een nieuwe 9,7-inch tablet, maar het is niet helder of dit een kleine iPad Pro wordt, of een ‘gewone’  opvolger voor de iPad Air 2. Oftewel: een iPad Pro mini of een iPad Air 3.

apple event

Apple Pencil

In ieder geval lijkt het handig als de nieuwe iPad kan samenwerken met de Apple Pencil, zoals de iPad Pro doet. En een toetsenbordcover, die op de iPad Pro kan worden aangesloten, vereist dan ook een smart connector in de nieuwe tablet. Een iPad met een 9,7-inch scherm met deze eigenschappen, lijkt met die features meer op een kleinere iPad Pro dan op een iPad Air.

Apple Watch

Dan de Apple Watch. ‘Let us loop you in’  is een term die iets met de tijd te maken lijkt te hebben. Maar een nieuwe Apple Watch 2 wordt nog niet verwacht. Misschien komen er wel nieuwe horlogekasten en nieuwe horlogebandjes, of nieuwe samenwerkingsverbanden met modebedrijven.

21 maart

Tablets Magazine en Wearables Magazine zitten op 21 maart in ieder geval klaar om zo snel mogelijk verslag te doen van het laatste nieuws en de laatste nieuwe producten van Apple. Houd op die datum onze sites dus in de gaten.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.