Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple kondigt iOS 9.3 aan

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2016, 19:23 CategorieApple

Apple heeft vandaag iOS 9.3 aangekondigd. De nieuwste versie van het besturingssysteem voor de iPhone en iPad beschikt onder meer over wachtwoorden voor notities en een speciale nachtmodus.

iOS 9.3: wat is er nieuw?

Apple geeft aan dat iOS 9.3 de grootste update voor iOS 9 tot nu toe is. Er zijn verschillende applicaties en toepassingen verbeterd, en we krijgen ook wat nieuwe functies.

Wellicht de meest interessante feature is Night Shift, of in het Nederlandse de Nachtmodus. Hiermee worden de kleuren naar het warme deel van het spectrum getrokken zodat je na het lezen of kijken op je smartphone of tablet beter kunt slapen. Het scherm geeft minder blauw licht weer, wat rustiger is voor je ogen.

Daarbij heeft Apple de Notities-app verbeterd waardoor het nu mogelijk is om bepaalde notities te beveiligen middels een wachtwoord of je vingerafdruk. Ook de Gezondheid-app is verbeterd, met onder meer suggesties voor apps die je op je dashboard kunt tonen. De News-app is in Nederland nog niet populair maar hierin verschijnen binnenkort Top Stories en Editors Picks waardoor je sneller interessant nieuws moet tegenkomen.

Beschikbaarheid

iOS 9.3 is per direct te downloaden voor iedereen die reeds iOS 9 op zijn iPad of iPhone heeft staan. Het gaat om de iPhone 4s of nieuwer, iPad 2 en nieuwer en de iPod touch van de vijfde en zesde generatie.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.