Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple Music op Android is voorzien van een widget

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2016, 10:28 CategorieAndroid

Apple heeft deze week een update uitgebracht voor de Android-versie van Apple Music. Gebruikers kunnen daardoor nu een widget op de homescreen plaatsen. Ook kun je nu direct zien wat je kunt beluisteren via de Beats 1-radiotab, zonder hem te hoeven openen.

Download nu de update voor Apple Music op Android

Vandaag heeft Apple Music op Android een update gekregen die een aantal handige features met zich meebrengt. Zo is de meest opvallende nieuwe feature de mogelijkheid een widget te kunnen plaatsen. Mocht je de muziekstreamingdienst ook iOS in werking hebben gezien, dan weet je dat dit niet mogelijk is op Apples eigen mobiele omgeving. Desondanks heeft het bedrijf uit Cupertino altijd aangegeven een Android-app te ontwikkelen volgens de standaarden en mogelijkheden van het OS, of het team het nou met dat design eens is of niet.

Met de widget kun je direct op je homescreen zien naar welk nummer je luistert. Ook kun je een nummer pauzeren, weer aanzetten, een volgend en een vorig nummer kiezen. Daarnaast kun je een liedje van een hartje voorzien. Daarnaast zijn Apple Music-gebruikers op Android in staat direct nummers toe te voegen aan hun afspeellijsten, zonder deze eerst te moeten toevoegen aan Apple Music, te zien welke nummers er populair zijn op iTunes, cadeaukaarten in te voeren en te zien welk nummer er draait op Beats 1 Radio via de tab.

  • Apple Music
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.