Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple-patent laat Smart Connector accessoires opstapelen

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2016, 12:35 CategorieiPad

Apple heeft een patent in handen waarmee het mogelijk wordt meerdere slimme accessoires aan te sluiten op een iPad Pro met de Smart Connector. Het patent wordt officieel Stackable magnetically-retained connector interface genoemd.

Smart Connector: stapel je accessoires op

Apple heeft een nieuw patent in handen. Dit nieuwe patent, genaamd Stackable magnetically-retained connector laat zien dat het bedrijf uit Cupertino mogelijk een manier heeft gevonden waarmee het mogelijk is twee of meerdere Smart Connector-accessoires te koppelen aan een grote of kleine iPad Pro. Dat kan, zoals dat te zien is in het patent, op meerdere manieren: verticaal, horizontaal of op een oppervlakte waar meerdere aansluitingen op bevestigd zitten. Apple heeft hier nog niets over naar buiten gebracht.

Wanneer de accessoires verticaal of horizontaal op elkaar bevestigd worden, dan gebruikt Apple magneten om de stekkers recht op elkaar aan te sluiten. Ook is er een design te zien waarin de mogelijkheid direct in de aansluiting wordt gebouwd. Alle versies hebben in elk geval Smart Connectors aan beide kanten van een plug, zodat de verbinding behouden kan worden. Het is nu nog maar de vraag wat Apple hiermee van plan is en of dit daadwerkelijk wordt uitgebracht als accessoire of in toekomstige iPad-modellen wordt ingebouwd.

apple-patent-smart-connector

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.