Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple werkt aan een iPhone met een scherm van 5,8 inch’

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2016, 18:33 CategorieiPhone

Naar verluidt werkt Apple momenteel aan een iPhone-model met een scherm van 5,8 inch, die vermoedelijk in 2017 of in 2018 op de markt moet verschijnen. Deze iPhone, met een groter scherm dan de Plus-modellen, zou ook een oled display moeten krijgen.

Gerucht: iPhone met 5,8 inch-scherm verschijnt in 2017 of 2018

Apple zou naar verluidt werken aan een iPhone met een scherm van 5,8 inch. Deze phablet zou volgens de geruchtenmolen pas in 2018 op de markt moeten verschijnen, maar het kan ook zomaar zijn dat het een jaar eerder gebeurt. Daarnaast zou deze onaangekondigde iPhone een oled-scherm krijgen, een gerucht waar we al eerder iets over hebben gehoord. Deze informatie is afkomstig van DigiTimes, een publicatie die het wel eens vaker bij het onjuiste eind heeft gehad. Uiteraard heeft Apple, zoals altijd, niet gereageerd op het gerucht.

Zowel Samsung als LG zouden de oled-schermen voor de iPhone 8 of 9 (als Apple de huidige telling doorzet) gaan verzorgen. Samsung zorgt voor het gros van de displays en LG zou dan op een later moment bijspringen. Het duurt nog wel even voordat we hier een bevestiging over krijgen. In maart is er wel een Apple-evenement, maar de focus ligt dan waarschijnlijk op een nieuwe iPad (de Air 3 of Pro mini) en kleiner iPhone-model. Meestal kondigt Apple de producten pas aan wanneer ze bijna in de winkel liggen. We moeten het dus rustig afwachten.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.