Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple werkt aan een serie over app-ontwikkelaars

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2016, 9:55 CategorieApple

Apple is voornemens een televisieserie te maken over app-ontwikkelaars. Daarvoor werkt het techbedrijf met Will.i.am en Ben Silverman (The Office). Het wordt een serie zonder script; verder is er nog niets naar buiten gebracht.

Apple werkt aan een serie over app-ontwikkelaars

Apple wil verdergaan dan een muziekstreamingdienst en verschillende apps aanbieden. Het techbedrijf heeft namelijk aangekondigd samen te zullen werken met muziekproducent Will.i.am, producent Ben Silverman (verantwoordelijk voor The Office) en Howard T. Owens (National Geographic Channel) aan een televisieserie over app-ontwikkelaars. Het wordt een serie zonder script. Op dit moment is dit het enige dat naar buiten is gebracht. Zo weten we nog niet welke app-ontwikkelaars aan bod komen en hoe het format eruitziet.

Ook weten we nog niet wanneer de serie dan beschikbaar is. Wel heeft Eddy Cue, verantwoordelijk voor Apple Music en deze serie, aangegeven dat de show beschikbaar zal zijn op allerlei Apple-apparaten, zoals de iPad maar ook de mediaspeler van de techgigant. Dit is overigens niet de eerste keer dat Apple aan een serie werkt. Zo schijnt het bedrijf al te werken met Dr. Dre aan een donkere televisieshow die de muziekstreamingdienst moet promoten en wordt er samen met Vice aan een zesdelige muziekserie genaamd The Score gewerkt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.