Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus werkt aan ZenPad 8.0 2 (Z380M MB) tablet

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2016, 20:39 CategorieAndroid

Asus komt binnenkort waarschijnlijk met een nieuwe line-up tablets. Eerder deze maand zagen we al aanwijzingen voor een 8-inch tablet met hoge resolutie scherm voorbij komen, vandaag zien we informatie over een goedkope 8-inch tablet verschijnen. De tablet gaat onder de naam ZenPad 8.0 2 (Z380M MB) en lijkt daarmee de opvolger van de ZenPad 8.0 te worden.

Bij de Amerikaanse keuringsinstantie FCC is informatie over de nog onaangekondigde Asus ZenPad 8.0 2 (Z380M MB) opgedoken. Dit model moet dus op korte termijn op de markt verschijnen. Uit de documenten van de keuringsinstantie kunnen we opmaken dat de tablet net als zijn voorganger over een 8-inch display beschikt en draait op Android 6.0 Marshmallow.

Verder zou de tablet beschikken over een MediaTek MT8163 quadcore-processor met een kloksnelheid van 1.3GHz, 1GB of 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 2 megapixel camera aan de voorzijde, WiFi 802.11 b/g/n en een resolutie van 1.280 bij 800 pixels.

Kijkend naar de specificaties is het geen indrukwekkend model. Maar, wellicht dat Asus het unieke weer bij de accessoires legt, net als bij de ZenPad 8.0 het geval was. Vooralsnog is het niet duidelijk wanneer de opvolger op de markt verschijnt en wat ervoor betaald moet worden. Lees ook onze Asus ZenPad 8.0 review.

  • Delen:
Asus ZenPad 8.0 (Z380KL en Z380C)
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.