Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Zenbook UX360 (hybride) gespot bij de FCC

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2016, 16:42 CategorieWindows

Asus zou momenteel achter de schermen werken aan een nieuw hybride model: een tablet die je in meerdere standen kunt gebruiken, waaronder een laptop. De tablet in kwestie is opgedoken bij de FCC onder de naam Zenbook UX360CA.

Asus Zenbook UX360CA: de volgende hybride tablet?

Het lijkt erop dat Asus binnenkort een nieuwe tablet zal introduceren. Er is namelijk een Zenbook bij de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond, opgedoken die een hybride design lijkt te hebben, maken we op uit de naam van het apparaat: Zenbook UX360CA. De ‘360’ in de naam kan erop wijzen dat we het scherm van het apparaat om z’n as kunnen draaien, waardoor je dus een tablet kunt overhouden. De tablet/laptop-hybride zou een scherm van dertien inch kunnen krijgen, aldus de info op de pagina.

Mogelijk krijgt de tablet een Intel Core M3-6Y30 Skylake-processor en 8GB aan werkgeheugen. Daarnaast wordt Windows 10 genoemd als besturingssysteem. De rest van de naam van deze Asus, voornamelijk de UX en de CA, kan erop wijzen dat we te maken hebben met een neefje van de goedkopere Asus Zenbook UX305CA, die (ook) een behoorlijke processor, tot 8GB aan RAM en tot 512GB aan intern geheugen heeft gekregen. Het is nu wachten totdat de fabrikant zelf iets aankondigt – tot die tijd moeten we het helaas op geruchten houden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.