Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Begin 2017 verschijnen er meer apparaten met Windows 10’

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2016, 18:00 CategorieWindows

Microsoft is naar verluidt van plan begin 2017 meer apparaten met Windows 10 uit te brengen. Ook de nieuwe Redstone-update laat langer op zich wachten. De kans is groot dat het bedrijf uit Redmond wederom nieuwe tablets zal aankondigen.

Gerucht: meer apparaten met Windows 10 onderweg

Microsoft is mogelijk voornemens begin 2017 meer apparaten met Windows 10 uit te brengen. Dit besluit zou er ook toe hebben geleid dat we langer moeten wachten op de tweede Redstone-update. Die update zou eigenlijk in november van dit jaar moeten verschijnen (terwijl de eerste Redstone-update in juni gepland staat), maar zou nu dus enkele maanden naar voren geschoven zijn. Dit meldt althans journalist Mary Jo Foley, die zich baseert op bronnen van binnen Microsoft. Het betreft uiteraard anonieme bronnen.

Ondanks het idee dat Microsoft mogelijk in de lente van 2017 nieuwe hardware zal uitbrengen, waarvan de kans groot is dat er tablets tussen zitten, wordt niet uitgesloten dat eind 2016 eveneens nieuwe hardware zal verschijnen. Zo wordt er al een tijdje gesproken over de Surface Phone: een geannuleerd project dat nieuw leven ingeblazen zou zijn. Helaas is daarover niets bekend. Ook weten we nog niet wat feature update Redstone 2 met zich mee zal brengen. Laten we eerst maar eens kijken wanneer de eerste Redstone-update verschijnt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.