Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bèta van WhatsApp staat opmaken van teksten toe

Geschreven door
Geplaatst op17 maart 2016, 14:15 CategorieAndroid

De nieuwste bètaversie van WhatsApp biedt gebruikers de optie aan teksten op te maken. Schuin zetten, dik drukken of onderlijnen: het is mogelijk. Wanneer deze feature naar de stabiele versie van de berichtendienst komt, is echter nog onzeker.

Teksten opmaken in bèta van WhatsApp

In de nieuwste bètaversie van WhatsApp is het voor gebruikers mogelijk hun teksten op te maken met de bekende opties als schuin zetten (italic), dik drukken (bold) en onderlijnen (underline). Omdat features in de bèta van de berichtendienst nog wel eens verdwijnen en nooit het levenslicht zien in de stabiele versie, weten we niet zeker of deze functie ook de overstap zal maken. Denk bijvoorbeeld eens aan de integratie met Google Drive: het heeft maanden en heel veel verschillende bètaversies gekost om die feature naar de gewone versie te krijgen.

Teksten opmaken gaat heel simpel. Wil je een woord dikker maken, dan plaats je een sterretje aan de voorkomt en de achterkant van dat woord (deze: *). Wil je een tekst onderlijnen, dan plaats je één sterretje voor het woord. Wanneer je een sterretje na het woord plaatst, dan al dat woord schuingedrukt worden. Je hoeft niet de bètaversie van WhatsApp op je Android te hebben staan om de veranderingen te zien. Als je vriend aan de overkant die wel heeft en hij maakt gebruik van de opmaakfuncties, dan zul jij die veranderen ook zien.

Lees hier hoe je aan de nieuwste bètaversie van WhatsApp komt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.