Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Camera Galaxy S7 edge als beste bestempeld door DxOMark

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2016, 9:47 CategorieAndroid

Uit de test van DxOMark blijkt dat de camera van de Samsung Galaxy S7 edge als de beste smartphonecamera van dit moment kan worden beschouwd. Vorig jaar was het de Samsung Galaxy S6 edge die de beste smartphonecamera had.

Galaxy S7 edge heeft de beste smartphonecamera

Het team achter DxOMark test altijd de beste camera’s van dit moment. Niet alleen van echte fotocamera’s, maar ook de camera’s die je vindt op (populaire) smartphones en phablets. Daar waar vorig jaar de Samsung Galaxy S6 edge+ als beste uit de test kwam, zien we nu dat de Samsung Galaxy S7 edge als beste smartphonecamera wordt bestempeld. De cameramodule wordt vooral gewaardeerd vanwege de snelle en goedwerkende autofocusfeature en het feit dat er ook zonder veel licht, toch goede foto’s gemaakt kunnen worden.

Daarnaast is het zo dat de camera weinig ruis achterlaat in afbeeldingen en video’s en de flitser in orde is. Echter, het is soms wel zo dat de camera een gele gloed over een afbeelding kan plaatsen (bij specifieke omstandigheden), de meest heldere delen niet goed kan omzetten en wanneer er gefilmd wordt met weinig licht, er schokken plaats kunnen vinden. De Samsung Galaxy S7 edge beschikt over een twaalf megapixel-camera, optical image stabilization, een aperture van ƒ/1.7 en Auto Live HDR. Video’s kunnen worden onder andere opgenomen in 4K.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.