Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Cases iPhone 7 en iPad Pro Mini onthullen belangrijke veranderingen

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2016, 14:01 CategorieApple

Deze maand is het zover; dan presenteert Apple waarschijnlijk een nieuwe iPad. En langzaam maar zeker krijgen we meer te zien en te horen over het nieuwe model. Het zou inmiddels niet meer gaan om een iPad Air 3 maar om een kleinere versie van de iPad Pro die gaat onder de naam iPad Pro Mini.

iPad Pro Mini

Vandaag komen we weer wat te weten over de nieuwste iPad, al is het altijd maar de vraag hoe betrouwbaar de bronnen zijn. Maar, als we even aannemen dat de foto’s van een case die vandaag opgedoken zijn echt zijn dan kunnen we daaruit opmaken dat de iPad Pro Mini het formaat van een iPad Air krijgt; 9.7-inch.

iPad-Pro-mini-case-1

Daarnaast wordt de tablet uitgerust met de Smart Connector die we van de iPad Pro kennen waardoor je eenvoudig een keyboard kunt koppelen, en ook zien we een uitsparing voor de camera terug. Uit eerdere geruchten kunnen we opmaken dat het om een 12 megapixel camera gaat, met dezelfde sensor als we in de iPhone 6S Plus terugvinden. Deze camera zou in staat zijn 4K-beelden op te nemen. Verder zien we uitsparingen voor vier speakers terug en hoogstwaarschijnlijk komt het scherm met een active digitzer waardoor je de Apple Pencil kunt gebruiken.

iPhone 7

iPhone-7-case

Er is ook een case opgedoken voor de nog onaangekondigde iPhone 7. Het meest opvallende dat we hieruit kunnen opmaken is dat de smartphone, zoals eerder al in geruchten verscheen, zonder minijack-poort voor je koptelefoon geleverd wordt. Apple zet in op een Bluetooth-verbinding tussen iPhone en koptelefoon. Daarnaast zien we grotere speakers en een dubbele camera terug. De presentatie van de iPhone 7 vindt waarschijnlijk pas in september plaats.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.