Client for Hangouts nu uit voor Windows 10

07 maart 2016 1 Minuut 0 Reacties
client-for-hangouts

Het is nu mogelijk een app uit de Windows Store te downloaden waarmee je kunt chatten met je Google-contacten: Client for Hangouts. De app is gratis te downloaden en is nog in alfa, dus er kunnen nog wat bugs in de software voorkomen.

Download nu Client for Hangouts

Sinds dit weekend staat er een app in de Windows Store waarmee je kunt chatten met je Google-contacten, vanaf je Windows-tablet, -pc of -smartphone: Client for Hangouts. Hoewel de software nu nog in alfa is, en dus wat bugs kan bevatten, biedt die toch al verschillende features aan waarmee je uit de voeten kunt. Deze app is niet gemaakt door Google, maar door een third-party bedrijf, dat gebruikmaakt van de Google-diensten. Google zelf ontwikkelt geen Windows 10-apps, omdat het meer gelooft in de webaanpak.

Wanneer je de app hebt gedownload, dan kun je direct inloggen. Alle chats die je tot dan toe had openstaan worden gesynchroniseerd en alles wat je daarna doet, gelukkig ook. Naast directe chatgesprekken, kun je ook deelnemen aan groepsgesprekken en je contactenlijst bekijken. Daarnaast kun je sms’jes, emoji en media versturen. Let wel even goed op, want er zijn in-app-aankopen aanwezig. Je kunt de Client for Hangouts nu gratis downloaden uit de Windows Store, door op de onderstaande downloadlink te klikken (of te tappen).

Client for Hangouts

Reacties (0)