Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #1

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze keer onder andere de Twitter-app voor Windows 10.

Twitter

Het is geen geheim dat de Twitter-applicatie voor Windows 10 achterloopt op de Android- en iOS-versies. Maar met de update die deze week is uitgebracht, komt daar verandering in. De app krijgt verbeteringen voor Windows 10 Mobile en de versies voor tablets en pc’s. Zo krijgen Windows-gebruikers nu toegang tot functies als gif-plaatjes, groepchats en mensen kunnen muten. Daarnaast is er een donker thema beschikbaar en zal de interface van Twitter op Windows voor tablets en pc’s zijn kleuren aanpassen op basis van de systeemskleuren.

twitter-windows-10

Twitter is gratis te downloaden uit de Windows Store.

  • Twitter

DC All Access

Het duurt nu niet lang meer voordat de Batman v Superman-film wordt uitgebracht, dus probeert DC Comics je van alle kanten te bestoken met nieuws rondom de twee meest bekende helden van de stripboekuitgever. Wanneer je de app downloadt, krijg je toegang tot enkele gratis verkrijgbare promotionele comics. Ook zijn er nieuwtjes te lezen over de series die momenteel te zien zijn (zoals Arrow, The Flash en Gotham) en kun je meedoen met een quiz. De is dé app voor alles dat met comics, films, games en series van DC te maken heeft.

DC All Access is gratis te downloaden vanuit Google Play en de App Store.

  • DC All Access

LastPass Authenticator

Met de LastPass Authenticator-applicatie kun je gemakkelijk en snel de tweestapsverificatie instellen en gebruiken. Niet alleen voor je kluis met wachtwoorden, maar ook voor andere applicaties op je Android- of iOS-apparaat. Authenticator zou in theorie een soort centraal punt kunnen worden voor alle apps met gevoelige informatie. Authenticator werkt met zes cijfers die maar anderhalve minuut geldig zijn, sms-codes en met Google Authenticator. Naast een Android en iOS-versie, is er ook een versie voor Windows Phone beschikbaar.

lastpass-authenticator-screens

LastPass Authenticator is gratis te downloaden uit Google Play, de App Store en Windows Store.

  • LastPass Authenticator

TapDeck

De applicatie TapDeck heeft deze week een update gekregen die de achtergrondapplicatie verandert in een soort magazine. Bij elke achtergrond die je instelt op je smartphone of tablet, zal namelijk wat informatie worden weergeven. Ook heb je de optie de Wikipedia-pagina te bezoeken over de desbetreffende wallpaper die je hebt ingesteld. Dat doe je door van onder naar boven te vegen op het scherm. Je hebt de keuze uit vijfhonderd verschillende uitgevers die elk een aantal achtergronden aanbieden. Met twee taps verander je van achtergrond.

tapdeck-groot

TapDeck is gratis te downloaden uit Google Play. Later komt er mogelijk ook een iOS-versie beschikbaar.

  • TapDeck

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.