Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #2

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze keer onder andere de Doctor Who: Comic Creator.

ProtonMail

De maildienst ProtonMail versleutelt alle berichten die van de ene naar de andere gebruiker worden verstuurd. Dat betekent dat een derde partij die e-mail niet kan onderscheppen en ook niet kan lezen. Ook de overheid en zelfs ProtonMail zelf zijn niet in staat te lezen wat mensen naar elkaar versturen via de dienst. Nu privacy en versleuteling twee grote, wereldwijde gespreksonderwerpen zijn geworden, had de dienst niet op een beter moment gelanceerd kunnen worden – mensen zijn tegenwoordig op zoek naar diensten die berichten versleutelen.

ProtonMail is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • ProtonMail

Instagram

Momenteel is er een bètaprogramma van Instagram voor Windows 10, waar je zelf aan kunt deelnemen. Deze week is de applicatie voorzien van een update, die de Live Tile doorzichtig, maar niet transparant maakt. Daarnaast kunnen gebruikers voortaan ook inloggen met hun Facebook-profiel. Ook kunnen fotomakers de focus van een foto voortaan ergens anders opleggen door eenmalig op het scherm te tappen wanneer er een foto wordt gemaakt. Bovendien zou de app nu sneller en soepeler moeten zijn. Meedoen aan de bèta kost overigens niets.

instagram-logo-groot

Door op deze link te klikken, krijg je toegang tot de bèta van Instagram.

  • Instagram BETA

Doctor Who: Comic Creator

Doctor Who is een populaire Britse televisie die al ontzettend lang meeloopt en daardoor een ontzettende grote fanbase heeft opgebouwd. Met de Comic Creator ben je in staat comics te maken met een hoop clip art en basale gereedschappen. Nu kun je dus helemaal zelf het verhaal bedenken rondom het epische gevecht van Daleks en Skaro en ben je in staat zelf je buitenaardse monsters te ontwerpen. Of je stuurt de Doctor gewoon naar de Cybermen op een futuristisch ruimtestation. Jij bent hier de ontwerper en degene die het voor het zeggen heeft.

Doctor Who: Comic Creator is nu te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Doctor Who: Comic Creator

Synology MailPlus

Synology staat bekend om zijn NAS-hardware (network attached storage), maar het bedrijf is ook geen vreemde op het gebied van software. De nieuwste applicatie voor Android en iOS is de freeware mailserver die lokaal op je aangesloten NAS draait. Daardoor heb je zelf alles met betrekking tot je e-mail in handen, van veiligheid tot aan de toegang. De apps mogen dan wellicht niet opnieuw het wiel uitvinden, maar bieden toch een solide en vooral veilige oplossing aan voor al je e-mailberichten en hebben enkele veelgebruikte features.

synology-mailplus-android

Synology MailPlus is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Synology MailPlus

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.