Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #138

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere de app van de Belastingdienst, waarmee je je aangifte kunt doen.

Aangifte 2015

Met de app Aangifte 2015 is het heel gemakkelijk je belastingaangifte te regelen vanaf je smartphone of tablet. Je logt in met DigiD en haalt daarmee alle benodigde gegevens op. Uiteraard moet je die informatie nog wel even controleren voordat je op ‘verzenden’ drukt. Heb je vorig jaar gebruikgemaakt van de vooraf ingevulde gegevens? Heb je toen niets hoeven wijzigen of aanvullen en is de situatie in 2015 niet veranderd? Dan kun je waarschijnlijk de app Aangifte 2015 gebruiken om aangifte inkomstenbelasting mee te doen.

aangifte-2015

Aangifte 2015 is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Aangifte 2015

Flurry Analytics

Binnen Android heb je al standaard de mogelijkheid om per app te kunnen checken wat het gebruik is, maar met de app Flurry Analytics kan het net even overzichtelijker zijn. Je kunt niet alleen al het verbruik van een app inzien, je kunt ook je favoriete apps bijhouden en een notificatie krijgen wanneer er veranderingen opduiken. Ook kun je met een grafiek aan de slag voor nog meer overzicht (binnen een bepaalde tijd) en kun je de statistieken delen met andere mensen (bijvoorbeeld binnen een team of werkplek).

flurry

Flurry Analytics is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Flurry Analytics

Fahrenheit: Indigo Prophecy

Ben je een gamer met een PlayStation 3 of PlayStation 4 in huis, dan ben je misschien bekend met gamedesigner David Cage. De beste man heeft titels als Heavy Rain en Beyond Souls uitgebracht. Maar voor die tijd kenden we hem van Indigo Prophecy: een game waar het woord ‘cinematisch’ (wat technisch gezien geen bestaand woord is) waarschijnlijk vandaan komt. Deze game combineert namelijk een hoop cutscenes met een beetje gameplay in de vorm van adventure-stijl opdrachten, met veel point-and-click-werk en quick time events.

fahrenheit-groot

Fahrenheit: Indigo Prophecy kost eenmailg 10,85 euro en is nu te downloaden uit Google Play.

  • Fahrenheit: Indigo Prophecy

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.