Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #136

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2016, 7:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze keer bekijken we onder meer een app die je met goede adviezen heelhuids door Call of Duty 3 Black Ops heen helpt.

Nitro Nation Stories

Racen in je eentje op een iPad is maar saai. Tegen een computer helemaal. Tegen anderen die ergens anders online zitten, is het al beter. Maar hoe zou het zijn als je op één en dezelfde tablet tegen een ander kunt racen? Die mogelijkheid biedt Nitro Nation Stories. Dit racespel kun je in je eentje en online tegen anderen spelen, maar ook in een mutiplayer modus waarbij het scherm van je iPad in tweeën wordt gedeeld. Dan speel jij op de ene, en je tegenstander op de andere helft.

Nitro Nation Stories

Nitro Nation Stories is gratis in de App Store. Het spel biedt in-app aankopen.

  • Nitro Nation Stories

Train Conductor World: European Railway

Met treintjes spelen wordt cool met Train Conductor World: European Railway. In dit spel ben je de baas van een voortdurend uitbreidend spoorwegnetwerk. Dat brengt allerlei beheersproblemen met zich mee, want je moet ervoor zorgen dat er nergens twee treinen op elkaar knallen. Hoewel dat eigenlijk wel leuk is, want dan zie je een flinke explosie op je iPad. Sporen kun je overal neerleggen, langs de grachten van Amsterdam bijvoorbeeld, of rondom de Arc de Triomphe in Parijs. Of bovenop de berg Matterhorn, het maakt dit spel niets uit. Als de treinen maar kunnen blijven rijden en niet met elkaar in botsing komen. Je kunt gaandeweg allerlei beloningen verdienen zoals raketaandrijving, medailles en meer. Doel is uiteindelijk om het grootste spoornetwerk ter wereld te maken. En dat brengt een hoop leuke stress met zich mee.

Train Conductor

Train Conductor World: European Railway Support is gratis te downloaden in de App Store.

Wiki For Call of Duty Black Ops 3 – COD BO3

Call of Duty Black Ops 3 is een prachtig spel, maar je raakt er snel de weg in kwijt. Hoe kun je het winnen als je voortdurend binnen een minuut alweer op apegapen ligt? Het antwoord ligt in deze app, die eigenlijk geen app is, maar een soort onscreen handleiding. Deze wiki voor Call Of Duty Black Ops 3 geeft antwoord op al je vragen, als je vastloopt. Welke wapens en specialisten kun je het best gebruiken? Welke zombies zijn er allemaal? Filmpjes laten je zien hoe je heelhuids door levels heen komt. En tot slot biedt deze wiki nog een quiz om je kennis te testen.

Wiki COD BO3

Wiki For Call of Duty Black Ops 3 – COD BO3 is gratis in de App Store.

  • Wiki For Call of Duty Black Ops 3

 

  • Delen:
Apple iPad mini 4
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.