Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #10

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2016, 12:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer eentje waarin je kunt snowboarden.

Sinless: Remastered (2,21 euro / 1,99 euro)

De Sinless-serie bestaat uit point-and-click-spellen die heel wat cyberpunk-elementen gebruiken, die niet zouden misstaan in een game als (onder andere) Deus Ex. Sinless: Remastered zal in drie delen worden uitgebracht en de versie die je hieronder kunt downloaden is het eerste deel. Het spel belooft een spannend verhaal te vertellen en doet dat met een interessante vormgeving. Ook zijn er nog enkele minigames aawezig om de tijd te doden. Wanneer de andere twee games zullen verschijnen, is helaas niet bekendgemaakt.

sinless-remastered-groot

  • Sinless: Remastered

Stack (gratis)

Ben je op zoek naar een rustig spelletje met een simpele opdracht? Dan kun je deze week denken aan Stack, één van de nieuwste games van Ketchapp. In dit spel krijg je de taak platen op elkaar te stapelen. Klinkt simpel, toch? Je hebt echter maar beschikking over één knop en daar moet je het spel mee uitspelen. Je moet de plaat op het juiste moment zien te stoppen. Schuift ‘ie te ver door, dan zullen de uitstekende zijkanten worden afgehakt. Daardoor wordt de toren natuurlijk steeds smaller. Hoe hoog kun je hem bouwen?

  • Stack

Snowboarding: The Fourth Phase (gratis)

Het is geen geheim dat het marketingteam van energiedrank Red Bull van extreme sporten houdt, dus is het ook niet verrassend dat we deze week te maken krijgen met een vierde deel in de snowboard-serie. Wat dan weer wel opvallend is, is het feit dat Snowboarding: The Fourth Phase er verdomd goed uitziet en beschikt over officiële licenties. Ook kunnen spelers hun gear upgraden en zich concentreren op trucjes die pro riders ook in het echt kunnen. Let wel op tijdens het spelen: er zijn namelijk flink wat (dure) in-app-aankopen aanwezig.

  • Snowboarding: The Fourth Phase

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.