Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe games voor op je tablet #12

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2016, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bekijken we de drie beste nieuwe games die je op je Android-tablet en iPad kunt spelen. Deze week onder meer het eerste avontuur van Rayman.

Rayman Classic (4,99 euro)

Rayman Classic is het allereerste avontuur dat onze vriend zonder ledematen heeft gekregen. Nu is de game gepoort naar zowel iOS als Android en kan iedereen opnieuw of voor het eerst genieten van zijn platformerfgoed. Wees wel gewaarschuwd en laat je niet voor de gek houden door al die felle kleuren op het scherm. Dit avontuur kan behoorlijk pittig worden en de meest beproefde platformer een behoorlijke uitdaging bieden. Het spel kost de speler eenmalig 4,99 euro en bevat daarna helemaal gelukkig geen enkele in-app-aankoop.

  • Rayman Classic

Barrier X (gratis)

Barrier X is één van die games waarin je vliegensvlug moet kunnen nadenken. Het is een 3D endless runner waar we er al meer van hebben gezien op mobiele apparaten, die vrij weinig toevoegt aan het genre. Behalve dan natuurlijk de snelheid waarin je speelt. Het enige wat je hoeft te doen is de obstakels op de weg te vermijden, die natuurlijk steeds sneller en sneller op je af zullen komen. Gelukkig ziet de game er gelikt uit, wat prima past bij de hoge snelheden. Barrier X is gratis te downloaden en heeft slechts één in-app-aankoop voor de advertenties.

  • Barrier X

Hypno Quest 2: Wtf & Epilepsy (2,99 euro)

Dan een game die het over een andere boeg gooit. Hypno Quest 2: Wtf & Epilepsy is een ritmespel dat maar door blijft gaan. In totaal zijn er tien levels aanwezig, die van de speler vragen op de maat van de (harde) muziek mee te tappen op het scherm. Ondertussen zie je op de achtergrond allerlei dingen gebeuren: felle kleuren, flitsen en willekeurige effecten wisselen elkaar in een hoog tempo af, met als doel de speler af te leiden van de cirkel die op het scherm verschijnen. Het zal geen spel zijn voor iedereen – want je zult tot een grens wordt geduwd.

  • Hypno Quest 2: Wtf & Epilepsy

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets. Check ook vooral ons game-archief, voor nog veel meer gametips.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.